ONLINE MARKETING

Share on facebook

Multe site-uri web vor înregistra o scădere a traficului organic în momentul publicării unei actualizări a algoritmului Google. Acest lucru este valabil în special pentru site-urile Your Money Your Life (YMYF) care oferă conținut despre informații medicale, legale sau financiare. Dacă ați întâmpinat aceste decăderi în urma unei actualizări, este important să vă îmbunătățiți EAT.

Aveți nevoie de ajutor pentru îmbunătățirea EAT? Luați legătura astăzi.

EAT înseamnă:

Expertiză

Autoritare

Demn de încredere

Discutăm cum să vă îmbunătățiți EAT-ul pentru a vă recupera dintr-un Google Penalty și parcurgeți cele cinci strategii cheie pe care le puteți utiliza pentru a recâștiga traficul organic și a-l menține.

De la utilizarea unei experienţe reale, la îmbunătățirea conținutului, a aspectului și a semnalelor de încredere, până la învățarea modului de a utiliza un index în avantajul dvs., acestea sunt primele cinci tactici pe care să le utilizați pentru a vă recupera de la un Google Penalty:

1. Utilizați experiența personală şi reală

Site-urile web trebuie să furnizeze conținut informativ, în care cititorii să aibă încredere. A avea pagină după pagină și postare după postare scrise de admin nu spune cititorilor sau Google cine a scris-o. În schimb, trebuie să folosiți o experiență reală.

Puteți face acest lucru în două moduri. Puteți să acceptați oferte de postări sau puteți cere experți să scrie pentru site-ul dvs. web.

Pentru a spori cu adevărat puterea acestor experți, veți dori să prezentați cine a scris ce piesă. Aceasta înseamnă că aveți o biografie scurtă sub postarea care se leagă la o pagină de biografie de pe site-ul dvs. web care face legătura cu toate conținutul lor și profilurile de social media.

Dacă sunteți abordat de un expert pentru a posta pe site-ul dvs., veți dori să vă informaţi. Verificați-le datele de acreditare pentru a vă asigura că sunt un expert în domeniul lor. Cele trei caracteristici cheie pe care le doriți de la un afiș invitat sunt:

1. Experienţă

2. Urmaritori pe Social Media

3. Angajare online

Nu doriți să prezentați pe oricine pe site-ul dvs. web. Verificați istoricul acestei personae pentru a vă asigura că sunt potriviți pentru domeniul dvs.

2. Minimizați reclamele 

Algoritmul Page Layout a intrat în vigoare în 2012, iar odată cu actualizarea, reclamele au devenit un lucru ce ţine de trecut. Sau, cel puțin, aşa ar trebui să fie. Dacă reclamele dvs. nu sunt relevante pentru site-ul dvs. web sau dacă distrag, sau blochează conținutul principal al paginii, trebuie să le eliminați și să vă regândiți strategia de publicitate.

Dacă site-ul dvs. este plin de anunțuri enervante, vizitatorii dvs. nu vă vor citi conținutul. În schimb, rata de respingere a dvs. va crește și veți fi clasat și mai răude către Google.

Sfat 

Acest lucru trebuie făcut atât pentru mobil, cât și pentru desktop.

În loc de reclame intruzive, luați în considerare utilizarea unui program de afiliere sau a unor postări sponsorizate pentru a aduce bani publicitari.

3. Implementați semnale de încredere

Adăugați semnale de încredere pe site-ul dvs. web. Acestea vor face site-ul și marca dvs. demne de încredere pentru utilizatori și potențiali clienți. Semnalele de încredere includ:

Recenzii (Google, Feefo, Trustpilot, TripAdvisor etc.)

Premii

Certificate

Abonamente

Marturii ale clientilor

Logo-urile clientului

Un alt mod de a vă îmbunătăți site-ul este să vă asigurați că marca dvs. personală este uniformă pe toate canalele. Dacă postaţi pe un alt site, acesta ar trebui să folosească același nume și aceeași fotografie ca și site-ul dvs. personal. Acest lucru este important, atât pentru utilizatori, cât și pentru Google și va ajuta ambele părți să vă conecteze la tot conținutul pe care l-ați creat online.

4. Îmbunătățirea calității conținutului

Îmbunătățirea conținutului de pe site-ul dvs. web este unul dintre pașii standard pe care trebuie să-i recuperați dintr-o actualizare Google Core. Conținutul este vital. Asiguraţi-vă că tot conținutul este scris pentru audienţă și nu algoritmul Google și depuneţi un effort de a o structura corect.

Titlurile, subpozițiile și legăturile Anchor (link-uri salt) vor face conținutul dvs. mai ușor de utilizat și, în acest sens, conținutul dvs. va fi mai mare.

Îmbunătățiți scorul de lizibilitate

Puteți verifica scorul de lizibilitate printr-o varietate de platforme. De obicei, veți dori să vizați un scor de 9 sau mai mic. Scorurile de lizibilitate se bazează pe cât de uşor de citit este textul prezentat.

Majoritatea oamenilor citesc statistic în jurul nivelului 9, dar notarea sub 9 este perfect acceptabilă. Lucrările lui Ernest Hemmingway au adesea punctaje de 5. Acest lucru se datorează faptului că menținerea conținutului concis, ușor de citit și ușor de înțeles este o prioritate.

Nu doriți ca cititorii dvs. să fie nevoiți să verifice de două ori ce înseamnă un cuvânt. Intenţia este să înțeleagă rapid și în cât mai puține cuvinte.

Creați conținut original

Parafrazarea unei bucăți mai lungi din conținutul altcuiva pentru propriul site nu este o strategie bună. Trebuie să creați conținut care să fie cu adevărat original. Un bun mod de a face acest lucru este de a găsi un subiect în domeniul dvs. care este căutat. După ce aveți acest subiect, adăugați propria opinie sau încercați să găsiți o perspectivă diferită.

Conținutul original, trebuie să fie informativ, precis și bine formatat. Unele dintre caracteristicile pe care trebuie să le vizăm includ:

Bine documentat

Bine editat

Referințe către articole de încredere

Linkuri externe

Adăugați linkuri de ancorare pentru a ajunge în partea cautată a paginii

Adăugați descrieri la fiecare imagine

Adăugați legături la articole legate de subiectul discutat

Susțineți opinile cu dovezi

Asigurați-vă că anunțurile dvs. nu distrag atenția și sunt relevante

5. Conținut Noindex de calitate scăzută

Ștergerea paginilor nu este modalitatea de a elimina conținut de calitate scăzută de pe site-ul dvs. web. Ștergerea acestor pagini și postări este o oportunitate irosită. În schimb, cereți ca acesta să fie indisponibil. Odată ce paginile sunt etichetate cu noindex, acestea ar trebui îmbunătățite. Extrageți conținutul, formatați pagina în mod corespunzător și îmbunătățiți EAT. După ce pagina este gata, puteți solicita apoi din nou indexarea acesteia.

Concluzie

Dacă v-a lovit cea mai recentă actualizare a algoritmilor Google, trebuie să lucrați la îmbunătățirea EAT și să urmați aceste strategii, iar traficul organic ar trebui să se îmbunătățească în următoarea actualizare.